Airconditioning & onderhoud in de regio Moordrecht

Meer informatie

Bij Langendam Installatietechniek kennen we de voordelen van een goede, geschikte airconditioning en we delen deze kennis graag, want een goede luchtkwaliteit is onmisbaar, zowel thuis als op het werk. Daarom installeren we de beste airconditioning, passend bij de ruimte en de klant. U kunt bij ons terecht voor maatwerk, advies en installatie waar u zelf geen omkijken meer naar hebt.

De installatie van airconditioning

Airconditioning is gelukkig in steeds meer panden aanwezig. Het is een ingenieus systeem dat niet alleen de temperatuur in een ruimte reguleert, maar ook de lucht zuivert. Achter de simpele knoppen die de gebruiker bedient, gaat een wereld van techniek schuil. Gelukkig hoeft men daar niet bedreven in te zijn. Langendam Installatietechniek heeft zich toegespitst op dit deel van de techniek. Zodoende verzorgen we de installatie van airconditioning voor zakelijke en particuliere klanten en hoeft niemand weg te smelten tijdens warme dagen.

Maak een afspraak voor een installatie

Onderhoud

Als u thuis of op kantoor een aiconditioning hebt, is het van belang dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt. Dit om bacteriën, virussen en allergieën tegen te gaan die ziektes en stofdeeltjes kunnen verspreiden. Een goed onderhouden airco vraagt minder energie en verlengt ook de levensduur. Maak dan ook jaarlijks bij Langendam Installatietechniek een afspraak voor onderhoud!

Maak een afspraak voor onderhoud
Bel Langendam

Vragen over de intallatie of het onderhoud van uw airco? Vul het contactformulier in voor meer informatie!

Contactformulier