Het installatiebedrijf in Zuid-Holland voor een zuivere luchtkwaliteit

Meer informatie

Langendam Installatietechniek is een installatiebedrijf in Moordrecht, Zuid-Holland, met een voorliefde voor techniek en luchtkwaliteit. We kennen de voordelen van een goede, geschikte airconditioning en delen deze kennis graag. Een goede luchtkwaliteit is onmisbaar, zowel thuis als op het werk. Daarom installeren we de beste airconditioning, passend bij de ruimte en de klant. U kunt bij ons terecht voor maatwerk, advies en installatie waar u zelf geen omkijken meer naar heeft.

Installatie & onderhoud airconditioning

Airconditioning is gelukkig in steeds meer panden aanwezig. Het is een ingenieus systeem dat niet alleen de temperatuur in een ruimte reguleert, maar ook de lucht zuivert. Achter de simpele knoppen die de gebruiker bedient gaat een wereld van techniek schuil. Gelukkig hoeft men daar niet bedreven in te zijn. Langendam Installatietechniek heeft zich toegespitst op dit deel van de techniek. Zodoende verzorgen we de installatie van airconditioning voor zakelijke en particuliere klanten, maar doen ook onderhoud aan airconditioning.

Maak een afspraak

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Een warmtepomp is een prima innovatie om duurzaam te verwarmen. Dit systeem haalt warmte uit de lucht, het grondwater en de bodem en zet het in waar nodig. De gebruiker is voorzien van warmte op het juiste moment en kan flink besparen op de energierekening. De installatie en het onderhoud van een warmtepomp is vakwerk waar Langendam Installatietechniek  in Zuid-Holland zich in gespecialiseerd heeft. We zorgen voor een puntgaaf systeem waar u als gebruiker geen omkijken naar heeft.

Maak een afspraak

Sanitair altijd op orde

Reparaties aan het toilet of in de badkamer komen nooit op het juiste moment. Langendam Installatietechniek is gelukkig in staat om herstelwerkzaamheden snel en goed uit te voeren. We repareren leidingen, vervangen oude onderdelen of plaatsen nieuwe toevoegingen. Wilt u een extra kraan, in de badkamer of buitenshuis? Dit is geen enkel probleem voor onze vakmensen. Maak gerust een afspraak en we bekijken samen de mogelijkheden voor uw sanitair.

Maak een afspraak
Bel Langendam

Vragen over airco’s, warmtepompen of sanitair? Vul het contactformulier in voor meer informatie!

Contactformulier