Een warmtepomp in de omgeving van Moordrecht

Meer weten?

Met behulp van een warmtepomp kunt u uw huis verwarmen zonder gebruik te maken van aardgas. Zo levert u een directe bijdrage aan het verduurzamen van uw woning. Bij Langendam Installatietechniek in Moordrecht zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van de juiste warmtepomp voor uw huis of kantoor. We plaatsen zowel volledig elektrische als hybride warmtepompen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Een warmtepomp is een prima innovatie om duurzaam te verwarmen. Dit systeem haalt warmte uit de lucht, het grondwater en de bodem en zet het in waar nodig. De gebruiker is voorzien van warmte op het juiste moment en kan flink besparen op de energierekening. De installatie en het onderhoud van een warmtepomp is vakwerk waar Langendam Installatietechniek in Zuid-Holland zich in gespecialiseerd heeft. We zorgen voor een puntgaaf systeem waarnaar u als gebruiker geen omkijken hebt.

Maak een afspraak

Onderhoud

Ook een warmtepomp heeft regelmatig onderhoud nodig, ondanks het feit dat warmtepompen onderhoudsvriendelijk zijn. Onderhoud is bedoeld om het rendement van de pomp zo hoog mogelijk te houden en ervoor te zorgen dat de pomp zo lang mogelijk meegaat. Door onderhoud worden storingen voorkomen en worden onverhoopte hoge reparatiekosten vermeden.

Bel ons voor meer informatie
Bel Langendam

Vragen over warmtepompen? Vul het contactformulier in voor meer informatie!

Contactformulier